keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Kanarialainen illallinen - Cena canaria

Tänään mieheni innostui leipomaan leipää (kun ei jaksanut lähteä Lidliin ostamaan sämpylöitä). Taikinaan lisättiin anista, niinkuin Kanariallakin ja pian uunista tulvi tutut tuoksut. (Taas ne tuoksut...) Loputkin ateriasta oli kuin suoraan Kanarialta; alkuruokana tomaattia valkosipulin ja oreganon kera ja pääruokana pihvi ja (ei niin ryppyisiä) perunoita mojo-kastikkeella. Jostain kumman syystä jälkkäriksi nappaamani Fazerin sininenkin maistui valkosipulille...

Hoy mi esposo tuvo la inspiración de hacer pan (porque no tenía ganas de ir a Lidl a comprarlo). Añadimos matalahuva en la masa, igual que en Canarias y pronto salió ese olor tan familiar del horno. (Otra vez los olores...) El resto de la cena también fue como directo de las Islas; de primero tomate con ajo y orégano y de segundo un bistec con papas (no tan arrugadas) con mojo. Por alguna razón el chocolate de Fazer que cogí de postre también sabía a ajo...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!